Smarta husdjursprylar

12.09.2021

Vi är många som har en fyrbent vän. Vissa har en, andra har flera och vanligtvis rör sig om hund eller katt. De behöver, precis som vi, smarta prylar som underlättar vardagen och gör den lite roligare. 

Inlägget innehåller kommersiella länkar 

Det går att hitta i princip allt du kan tänka dig till din fyrbenta vän. Det är i princip bara fantasin som sätter gränser. Vi har listat ett urval av smarta saker som vi tycker att du bör unna din hund eller katt.

Utvalda tips! 

Till husse och matte

Även husse och matte kan behöva smarta saker för att underlätta livet som husdjursägare. Vad sägs till exempel om en hårfälla (eller pälsfälla snarare) som fångar upp hundhår i duschen? Supersmart! 
Sen har vi det där med reflexer - som det nästan borde vara lag på! Det gäller förstås både för djuren och för husse och matte. Det finns till exempel ett supersmart reflexspray som kan användas både på koppel, bajspåsar, kläder och väskor. 

Praktiskt i vårt klimat är det också med ett regnskydd i reflextyg. Trä det över ryggan och du syns på flera hundra meters avstånd. 

Du har väl inte missat att försäkra din vovve eller kisse? I så fall bör du teckna en hund- eller kattförsäkring omedelbart!