Inspirerande bakbloggar

10.10.2021

Tycker du om att inspireras av härliga bakverk och smarriga recept? Kolla in de här tipsen!

Inlägget innehåller kommersiella länkar 

Från grunden till det mer avancerade 

Det här inlägget ägnar vi helt och hållet åt att hylla bloggare och kokboksförfattare som vi gillar extra mycket. Du får också tips på hur du ger dina bakverk den där extra piffen!
 Vi får i alla fall aldrig nog av bra bloggar och receptböcker som bjuder både på enklare grundrecept till mer avancerade rätter. Så här kommer några riktigt bra tips!

Bloggtips 1

Bloggaren och tv-kocken Zeina Mourtada är en jordnära och härlig tjej som bakar och lagar mat, bakverk och desserter från hela världen. För den stora allmänheten blev hon känd genom matprogrammet Timjan, tupp och tårta som finns att se på SVT Play. 

Bloggtips 2

Bakom nästa blogg står Fredrik Nylén som bland annat skriver bakrecept för Allas och delar med sig av tips och recept via sin egen YouTube-kanal. Fredrik bjuder på många grundrecept som går att variera i det oändliga. 

Bloggtips 3

Nästa bloggare är den färgstarka Camilla Hamid som står bakom bakbloggare My Kitchen Stories. Här erbjuds mängder med inspirerande bakrecept från världens alla hörn. Camilla har också givit ut boken God glass utan glassmaskin

Bloggtips 4

Sista tipset handlar om bloggaren, hemmabagaren och kokboksförfattarinnan Manuela Kjeilen. En glädjestrålande norsk jänta som ligger bakom bloggen Passion for baking

Manuela ägnar sig även åt att föreläsa och fotografera samt åt sitt sjukt inspirerande instakonto @passionforbaking