Inspirerande bakbloggar

16.09.2021

Tycker du om att inspireras av härliga bakverk och smarriga recept? Kolla in de här tipsen!

Inlägget innehåller kommersiella länkar 

Från grunden till det mer avancerade 

Det här inlägget är ägnad helt åt blogg- och kokbokstips, men också åt små enkla knep som ger dina bakverk den där extra knuffen.
Nedan följer några riktigt grymma tips på både bloggar och receptböcker där du kan hitta allt från grundrecept till klassiska och mer avancerade recept. Det bjuds på allt från enkla bakverk och desserter till specialiteter och riktiga klassiker. 

Bloggtips 1

Jag älskar bloggaren och tv-kocken Zeina Mourtada. En äkta, jordnära och härlig tjej som bakar och lagar mat, bakverk och desserter från hela världen. För den stora allmänheten blev hon känd genom det grymma matprogrammet Timjan, tupp och tårta som finns att se på SVT Play. 

Bloggtips 2

Bakom nästa blogg står en man vid namn Fredrik Nylén. Han skriver bland annat bakrecept för tidningen Allas och delar  även med sig av tips och recept via sin egen YouTube-kanal. Det jag gillar mest med Fredrik är att han bjuder på många grundrecept som går att variera i oändlighet. 

Bloggtips 3

Nästa bloggare är den färgstarka Camilla Hamid som står bakom bakbloggare My Kitchen Stories. Här erbjuds mängder med inspirerande bakrecept från världens alla hörn. Camilla har också givit ut boken God glass utan glassmaskin

Bloggtips 4

Sista tipset handlar om bloggaren, hemmabagaren och kokboksförfattarinnan Manuela Kjeilen. En glädjestrålande norsk jänta som ligger bakom bloggen Passion for baking

Manuela ägnar sig även åt att föreläsa och fotografera samt åt sitt sjukt inspirerande instakonto @passionforbaking