Fiffiga appar

09.09.2021

Letar du efter lösningar för att få vardagen att funka? Ta del av våra tips på fiffiga appar!

Inlägget innehåller kommersiella länkar

Handwriting

En app för dig som vill skissa på och skriva ner idéer som du sedan kan skicka till utvald hantverkare alternativt ett byggvaruhus.

Ruler free

En enkelt utformad app som passar dig som vill äta med hjälp av en mobil tumstock. Utrustad med scrollbar tumstock för olika ändamål.

My measures

En app som är perfekt att ha tillhands i ett byggvaruhus, en möbelaffär eller en inredningsbutik för att ta bilder och skriva in in mått på olika produkter, möbler och inredningsdetaljer. 

Rot-avdraget

En app som ger basfakta och svar på frågor kring Rot-avdraget när det gäller materialkostnader, resekostnader etcetera.

Lätt mätt

En app som passar dig som ska bygga då den hjälper dig räknar ut hur mycket virke som går åt till ditt projekt, samr vilken typ av virke som passar bäst. Dessutom - tips, råd och inspiration.

I handy level

En app för dig som står i startgroparna inför ett mindre byggprojekt. Utrustad ned vattenpass, gradskiva, lod och linjal.

Isovers U-värdesberäkning

En app som mäter lönsamheten i en eventuell tilläggsisolering av ytterväggar. Räknar ut graden av miljövinst.

Min trädgård

En app utvecklad av Plantagen och som ger svar på frågor om blommor, växter och trädgård. Utrustad med påminnelser om väderomslag och åtgärder utifrån den zon du bor i. 

Lathunden

En app som passar dig som vill veta dimensionerna som krävs för att bygga altan, takstolar samt golv- och takbjälkar. Utrustad med en funktion som räknar ut virkesåtgång för reglar mm.

Mark on call

En engelsk app som låter dig förverkliga dina inredningsprojekt. Spara och dela designs med andra.