Hobby & Fritid

Vardagssmarta Guiden är fylld med tips, råd och lifehacks som förhoppningsvis ska hjälpa dig i vardagen. I den här kategorin hittar du allt från diy-projekt till smarta inköps- och fototips mm.

Välj rätt plats till rätt sorts ros. Men hur vet man vad som är "rätt plats" och hur väljer man rosor?

Det är dags - våren är här och lökarnas tid är äntligen kommen!

Trädgårdssäsongen är äntligen här och det finns ä en hel del inspirerande läsning och tips att ta del av redan nu. Här kommer några av dem i samlad trupp.

Med våren runt hörnet är det dags att se över sin garderob. Bort med det varma och vintriga, fram med det svala och somriga. Som sneakers, till exempel.

Vi är många som har en fyrbent vän. Vissa har en, andra har flera och vanligtvis rör sig om hund eller katt. De behöver, precis som vi, smarta prylar som underlättar vardagen och gör den lite roligare.

Husmorstips

07.03.2021

Våren inspererar och lockar till DIY-pyssel såväl ute som inne. Går det att få nog av användbara knep?

Det finns de som har gjort loppisfyndandet en sport. Det måste man naturligtvis inte, men det krävs en del engagemang och regelbundet letande för att få tag i de verkliga fynden.

Tycker du om att fotografera men kanske gör det hellre än bra? Är du medveten om att det finns knep att ta till för att ta snyggare bilder?

Känner du dig osäker i närheten av verktyg, köksmaskiner, strömförande kablar och fjärrkontroller? Har du aldrig bytt en glödlampa, hängt upp en tavla eller hållit i en skruvdragare?